NYT fra Munkhøj


AUGUST 2021


Næste års planlægning er i gang, og vi kan tilbyde et begrænset antal bedækninger ved den hingst, som vi har været så utrolig heldige at få lavet en aftale omkring.

Kontakt os for nærmere info:

7. oktober 2021:

I tirsdags sagde vi farvel til 3 dejlige heste. Vores dyrlæge sørgede for, at de kom stille og roligt over på den anden side af regnbuebroen.

Som Pernille så smukt skrev på sin egen væg:


"Himlen græd med mig i går, da den fik 3 nye stjerner. Min bedste ven, Blossi, min fantastiske Dulle og mine forældres søde Andvaka rejste sammen over regnbuebroen 🌈 


Kongen af Munkhøj og min bedste ven gennem 23 år, Blossi, var en ældre herre, og alderen var begyndt at trykke.


Blossi var Flammen, der sørgede for lys og varme i min verden, og ingen ord kan beskrive det tomrum, han efterlader.


Blossi var en fri sjæl, en konge blandt gudernes heste og en født leder. Han valgte selv sin vej, og lod sig aldrig tvinge. Siden han var føl, valgte han at følge mig igennem hvad som helst, og jeg er dybt taknemmelig for hans uendelige tålmodighed og vedholdenhed, og for vores fantastiske rejse sammen.


Dulle var en sand gæðingur, og jeg så frem til mange gode år med hende. Aldrig har jeg oplevet en så energisk, glad, villig og sjov hest. Men de klareste stjerner brænder hurtigst, og Dulle var en supernova. En kronisk forbensskade satte en stopper for Dullens tid som ridehest, og hendes energiniveau og arbejdsglæde kunne ikke forliges med livet som foldbums/hyggehest. Desværre kunne hun ikke ifoles, og hun trivedes ikke, når hun ikke kunne bruge sin energi. Nu har hun fået fred, og kan forhåbentlig løbe frit, hurtigt og langt på den anden side af regnbuebroen."Vi har længe været i tvivl om, hvad vi skulle stille op med Andvaka, som ikke udviklede sig helt alderssvarende i højde og drøjde, og da hun samtidig havde sarcoider, som kom og gik, valgte vi at lade hende løbe sammen med de andre over regnbuebroen.


Alle 3 heste har en helt speciel plads i vores hjerter, og vi skal lige sunde os lidt 💔 😭

Nyheder