Seytla fra Munkhøj

Seytla fra Munkhøj - DK2015200056

F: Vefur frá Eikarbrekku - M: Glóa fra Munkhøj - MF: Glóblesi fra NøddegårdenSom rosinen i pølseenden, kom smukke og velskabte Seytla til verden ca. en måned senere end den sidst ankomne i flokken. 

Seytla har vi set frem til, da hendes mor, Glóa, tidligere har leveret 3 overordentlig smukke og dejlige afkom, og vi må sige, at forventningerne blev indfriet. Desværre blev hun også Glóas sidste afkom. 


Selvom Seytla er noget yngre end de andre Vefur-børn er hun bestemt ikke den mindste. Hun er stor, kraftig og kommer altid for at snakke på folden.


Seytla ligner Tritla, både med farve og aftegn, og tegner til at blive en hest i særklasse. Pernille er i fuld gang med at gøre hende til dejlig ridehest. Hun rides både på bane og i terræn og alt går så nemt. Hun vælger tölten og har nemt ved traven.


På grund af for mange heste og for lidt tid, har vi valgt at udlåne Seytla til en stævnerytter på Sjælland, som vil gøre hende klar til - og ride hende - i stævnesæsonen 2023. Stine skal så prøve, om hun kan sælge hende, mens hun endnu er på Sjælland.Prisgruppe E