Míla fra Svalegaarden

Míla fra Svalegaarden - DK2010201111

F: Gumi frá Strandarhöfði - M: Glóa fra Munkhøj - MF: Glóblesi fra NøddegårdenMíla fra Svalegaarden er næstyngste datter af Glóa. Hun er en stor, velrejst og velproportioneret 5 gænger hoppe, som ligner sin ældste storesøster utrolig meget, bare i en anden nuance af den røde farve.

Hun er en hoppe til det hele: Avl, stævner og/eller bare hyggeridning.

Hun er kæmpestor, så i 2014 valgte vi at ifole hende i håb om, at hun så ikke blev større. Sommeren efter fik hun et virkeligt lækkert hoppeføl, Talía, efter Vefur frá Eikarbrekku.

Pga. videreuddannelse (kandidat) er det ikke gået så hurtigt frem med Míla, da Pernille kun var på Bornholm i weekenderne.

I løbet af 2016 blev det til nogle gode skovture i al terræn, hvor Míla viste, at hun har en god balance både op og ned af stejle bakker og igennem kuperet terræn.


I starten af 2017 var Míla på besøg på Debelmose, hvor Søren Madsen skulle vurdere, om hun kunne blive klar til en kåring. Hun var ikke helt klar endnu, og Søren vurderede, at Pernille ligeså godt selv kunne fortsætte ridningen af Míla, der igen er hjemme på Bornholm, hvor Pernille fortsætter træningen stille og roligt.

I 2019 har de deltaget i deres første stævne, hvor de red sig til en B-finaleplads.


Míla er til salg til rette rytter, så hvis du søger efter en kæmpestor, let og velbygget islænder med en god vilje og fine gangarter, og som laver super smukke (og store) føl med fjerlette bevægelser, så er Míla et besøg værd.Prisgruppe E