NYT fra Munkhøj

Nyheder

AUGUST  2019

Da vi har fået større areal at afgræsse, har vi kigget efter lidt mere galloway kvæg.
Vi havde på nettet fundet nogle stambogsførte hundyr, som alle havde gået ved tyr med god chance for kalve næste forår, så vi tog en tur til Nordjylland, hvor vi blev modtaget af et meget gæstfrit par, som viste deres besætning frem.

Efter at have set og oplevet dyrene blev vi enige om, at 4 af deres køer og 3 kvier om ikke så længe flytter til Bornholm. Vognmanden er bestilt, så vi venter spændt på at byde dyrene velkommen.

JUNI 2019

Efter et par års pause - pga. uddannelse - er der endelig blevet lidt mere tid til hestene, så Míla har været til sit allerførste stævne.

Vi rejste til Sverige og havde Helle og Djass (pensionær) med til en sjov og hyggelig weekend, hvor vi boede i et dejligt sommerhus ikke langt fra stævnepladsen på Islandshestecenter Margaretehof.

Pernille og Míla endte lige uden for B-finalen i 4-gangen, men da der var en rytter, der trak sig, kom de altså til at ride finale. 

FEBRUAR 2019

Der er faktisk sket rigtig meget her i februar. Geisli, som egentlig ikke var på salgslisten, har fundet en god ny ejer, men bliver her det næste stykke tid, hvor Pernille skal hjælpe med at klargøre ham til ridehest.

Og Pókus er også solgt. Vi skal i slutningen af måneden aflevere ham på Sjælland til hans nye ejere, som vi tror, er et helt perfekt match til ham.

Stort tillykke til de nye ejere af hhv. Geisli og Pókus. Vi glæder os til at følge med i de 2 brødres udvikling sammen med jer.

JANUAR 2019

I januar har vi lanceret en ny hjemmeside for "Bornholms Hestehotel", som henvender sig til en gruppe turister, som vi håber, vi kommer til at se mange flere af på denne skønne ø.

Og Pernille, som igen er "fuldtidsbornholmer" har fået mere tid til hestene.

Adresse:

Segenvej 26, Tingsted

DK - 3700 Rønne


CVR: DK97560757


CHR: 101112

Follow Us

Email Me

Copyright @ All Rights Reserved

August 2019